En samling af websider
jeg har skabt

Korpskontoret

Korpskontoret er en del af SAF Administration: www.safadministration.dk.
Korpskontoret løser administrative opgaver for Det Danske Spejderkorps, De grønne pigespejdere og andre non-profit og små up-start virksomheder.

Genbrugsgruppen Ølstykke

Genbrugsgruppen i Ølstykke er et nonprofit genbrugsmarked. Kunden ønskede en side der præsenterer afdelingerne og inkluderer en markedskalender, samt mulighed for bestilling af afhentninger af effekter i private hjem.

Lejerforeningen Udsigten

Lejerforeningen Udsigten er en hjemmeside for mere end 300 lejemål. Siden inkluderer informationer til lejerne, samt integration til foreningens nyhedsbrev og interne bestyrelsessider til dokumenter, gemt bag logon.

Naturterapi Sjælland

Kunden der er selvstændig terapeut, ønskede en simpel hjemmeside, hvor potentielle klienter kan finde informationer om terapitypen, oplysninger om priser samt mulighed for at tage kontakt og aftale behandlingsforløb.

Tengberg Medie Galleri

Kunden er en selvstændig erhvervsdrivende, der udover eget forlag, laver dokumentarfilm og fotoreportager ved klassiske koncerter, festivaler eller musikdramatiske forestillinger. Kunden ønskede en let side til at præsentere arbejdet.