Tengberg Medie Galleri

Foto og Film Galleri
Projekt

Information

Kunden
Kunden er en selvstændig erhvervsdrivende, der udover eget forlag, laver dokumentarfilm og fotoreportager ved klassiske koncerter, festivaler eller musikdramatiske forestillinger. Kunden ønskede en let side til at præsentere arbejdet.
Målsætning
Målet med siden var at skabe en helt enkel portfolioside, hvor egenproducerede film og fotos blev præsenteret på en simpel og overskuelig måde. Samtidig var det vigtigt at siden var nem at vedligeholde af kunden, derfor er alt bygget helt simpelt op i Elementor Page Builder, så alt kan redigeres med drag & drop.
Fotosiden

Fotosiden indeholder flere gallerier, der alle er lette at redigere. Billederne åbner i light box, så de fremtræder på en flot og ensartet måde.
Filmsiden

Filmsiden viser indlejrede film fra Vimeo og YouTube. Filmene afspilles i sidens egen light box, så de præsenteres fuldstændigt integreret med sidens design.

Opdag flere af mine projekter

Genbrugsgruppen Ølstykke

Genbrugsgruppen i Ølstykke er et nonprofit genbrugsmarked. Kunden ønskede en side der præsenterer afdelingerne og inkluderer en markedskalender, samt mulighed for bestilling af afhentninger af effekter i private hjem.

Lejerforeningen Udsigten

Lejerforeningen Udsigten er en hjemmeside for mere end 300 lejemål. Siden inkluderer informationer til lejerne, samt integration til foreningens nyhedsbrev og interne bestyrelsessider til dokumenter, gemt bag logon.