Lejerforeningen Udsigten

Beboer website i en større lejerforening
Projekt

Information

Kunden
Lejerforeningen Udsigten er en hjemmeside for mere end 300 lejemål. Siden inkluderer informationer til lejerne, samt integration til foreningens nyhedsbrev og interne bestyrelsessider til dokumenter, gemt bag logon.
Målsætning
Målet med siden var at skabe et sted, hvor beboerne i foreningen kunne finde relevante informationer om ejendommen, guides til vedligeholdelse, referater fra beboermøder, samt opskrive sig til lejrforeningens nyhedsbrev mm.

For bestyrelsen er siden et værktøj til deling af interne dokumenter via lukkede bestyrelsessider.
Praktisk info for beboerne

Siden samler relevant information for ejendommens beboere på en struktureret og overskuelig måde.
Lukket side for bestyrelsen

Den lukkede sektion for medlemmer af bestyrelsen, viser interne delte dokumenter, så info er let tilgængelig for alle med en bruger på siden.

Opdag flere af mine projekter

Genbrugsgruppen Ølstykke

Genbrugsgruppen i Ølstykke er et nonprofit genbrugsmarked. Kunden ønskede en side der præsenterer afdelingerne og inkluderer en markedskalender, samt mulighed for bestilling af afhentninger af effekter i private hjem.

Naturterapi Sjælland

Kunden der er selvstændig terapeut, ønskede en simpel hjemmeside, hvor potentielle klienter kan finde informationer om terapitypen, oplysninger om priser samt mulighed for at tage kontakt og aftale behandlingsforløb.