Genbrugsgruppen Ølstykke

Non-profit Genbrugsmarked i Ølstykke
Projekt

Information

Kunden
Genbrugsgruppen i Ølstykke er et nonprofit genbrugsmarked. Kunden ønskede en side der præsenterer afdelingerne og inkluderer en markedskalender, samt mulighed for bestilling af afhentninger af effekter i private hjem.
Målsætning
Målet med siden var at skabe et overskueligt overblik over åbningstider for afleveringer af effekter, bestilling af afhentninger i private hjem, samt en oversigt over åbningstider for markeder.
Markedskalender

Markedskalenderen er nem at vedligeholde og giver et godt overblik over kommende markedsdage. Kalenderen kan via iCal synkroniseres med en hvilken som helst tredje parts kalender i ex. Google eller iPhone.
Indsamling af effekter

Genbrugsgruppen lever af donationer af effekter fra private, derfor er det meget vigtigt at donorer kan finde relevant information om hvor og hvordan de kan aflevere ting til genbrug.

Opdag flere af mine projekter

Lejerforeningen Udsigten

Lejerforeningen Udsigten er en hjemmeside for mere end 300 lejemål. Siden inkluderer informationer til lejerne, samt integration til foreningens nyhedsbrev og interne bestyrelsessider til dokumenter, gemt bag logon.

Naturterapi Sjælland

Kunden der er selvstændig terapeut, ønskede en simpel hjemmeside, hvor potentielle klienter kan finde informationer om terapitypen, oplysninger om priser samt mulighed for at tage kontakt og aftale behandlingsforløb.