Havsland Webdesign

Om Mig

Jeg er Mikkel Havsland.

Jeg er freelance webdesigner baseret i København.
Jeg har flere års erfaring i design af hjemmesider i WordPress. Hele 64 % af verdens websider er bygget i WordPress, så du er garanteret en robust og fremtidssikret CMS hvis du vælger en side fra Havsland Webdesign.

Til de fleste af mine projekter arbejder jeg med Elementor som er en såkaldt page builder, der ligger oven på WordPress, fordelen er muligheden for helt unikke fuldt responsive designs og næsten uanede muligheder, samt en meget brugervenlig brugerflade når siden skal udbygges og vedligeholdes.

Uanset om du står og skal bruge en personlig portfolioside, en virksomheds præsentationsside, eller måske en webshop eller bookingside, så kontakt mig og hør om mulighederne. Du vil opdage at mine priser ligger langt under hvad et stort web-bureau koster, samtidig med at du får en professionel løsning, skræddersyet til dine specifikationer.

Mine Services

Webdesign

Jeg designer perfekt responsive hjemmesider i WordPress og Elementor. Jeg hjælper med at skabe alle typer af hjemmesider til private, små og mellemstore virksomheder.

Logodesign

Har du en god idé til en ny hjemmeside, men mangler du et logo?
Så kontakt mig så vi sammen kan skabe den helt rigtige identitet til din virksomhed.

Konsulenthjælp

Har du brug for hjælp til at komme i gang med din nye webløsning, eller skal du opgradere din nuværende eller have hjælp til løbende drift, så kontakt mig for muligheder.​

Min Proces

Indledende møde

Processen starter med et uforpligtende møde hvor vi sammen gennemgår hvad siden skal indeholde, designønsker, samt om det er en nuværende hjemmeside der skal oprettes, eller en eksisterende der skal re-designes og moderniseres.

Jeg vil på baggrund af mødet, give et prisoverslag som du kan vælge at acceptere.

Prisen for den færdige hjemmeside afhænger af funktioner og mængden af indhold, ændres dette efter vores første møde kan det oprindelige prisoverslag ænders, men ikke uden forudgående aftale.

Første kontakt
Udkast til design

Vælger du at fortsætte samarbejdet vil jeg lave et udkast til design, som vi sammen kan gennemgå og tilpasse efter dit ønske. 

Det er stadig helt uforpligtende og det koster dig ikke noget hvis du fortryder.

Uforpligtende design
Registrering af domæne og webhotel

Vælger du at fortsætte samarbejdet, skal du registrere et domæne med webhotel, hvis du ikke allerede har det. Jeg kan hjælpe dig med det, men det er dig der skal udføre registreringen, da det er dig som står som ejer af domænet.

Vi får teknikken på plads
Jeg bygger din nye side

Jeg installerer WordPress og andre krævede plugins og temaer, og starter arbejdet med at designe siden.

Undervejs er vi i løbende dialog, så vi er sikre på at siden bliver præcist som du ønsker den.

Vi smørger ærmerne op
Siden leveres

Når siden er klar, overgår vedligehold af siden til dig, men jeg er til rådighed i den første tid, når der er spørgsmål til betjeningen, og jeg vil give dig en grundig vejleding i dette.

Jeg sender den endelige faktura.

Din nye hjemmeside er klar
Valgfri vedligeholdelsesplan

En hjemmeside skal vedligeholdes for at sikre at den følger med tiden, og at sikkerheden er i top.

Du har mulighed for at tilkøbe min vedligeholdelsesplan for, kr. 85 pr. måned. (Faktureres årligt)

Pakken inkluderer:

  • Månedlige opdateringer af tema.
  • Månedlige opdateringer af plugins.
  • Månedlige opdateringer af WordPress version.
  • Ugentlige backups og hjælp til restore ved fejl.
  • Teknisk hjælp til opdateringer af siden og tilføjelse af nyt indhold indenfor nuværende design.
  • Google Analytics opsætning så du kan følge besøgsaktivitet.
  • Månedlig webside rapport der viser hvilket arbejde der er gjort, samt aktivitet på siden.
Slip for bekymringer

Min Portfolio

Genbrugsgruppen Ølstykke

Genbrugsgruppen i Ølstykke er et nonprofit genbrugsmarked. Kunden ønskede en side der præsenter afdelingerne og inkluderer en markedskalender, samt mulighed for bestilling af afhentninger af effekter i private hjem.

Lejerforeningen
Udsigten

Lejerforeningen Udsigten er en hjemmeside for mere end 300 lejemål. Siden inkluderer informationer til lejerne, samt integration til foreningens nyhedsbrev og interne bestyrelsessider til dokumenter, gemt bag logon.

Naturterapi
Sjælland

Kunden der er selvstændig terapeut, ønskede en simpel hjemmeside, hvor potentielle klienter kan finde informationer om terapitypen, oplysninger om priser samt mulighed for at tage kontakt og aftale behandlingsforløb. 

Tengberg Medie
Galleri

Kunden er en selvstændig erhvervsdrivene, der udover eget forlag, laver dokumentarfilm og fotoreportager ved klassiske koncerter, festivaler eller musikdramatiske forestillinger. Kunden ønskede en let side til at præsentere arbejdet.

Mine Referencer

Mikkel var en kæmpe hjælp da jeg skulle oprette en ny hjemmeside til min virksomhed. Det var et perfekt samarbejde og siden var i luften på kun to dage.
Christina Lohmann
Naturterapeut

Naturterapi Sjælland
Siden er blevet flot, enkel og brugervenlig, sådan som jeg ønskede det. Mikkel er en behagelig samarbejdspartner, der melder hurtigt tilbage med sit bud på ens tanker og ideer.
Birgit Tengberg
Videojournalist og fotograf

tengbergmedia.gallery
Foreningens gamle hjemmeside trængte til en opgradering. Mikkel leverede en superflot ny professionel side på rekordtid. Virkelig imponerende arbejde.
Lasse Larsen
Formand

Lejerforeningen Udsigten

Kontakt Mig

Vær ikke genert. Har du et projekt som du ønsket min hjælp til, så kontakt mig uforpligtende så vi sammen kan gennemgå dine ønsker og finde den rigtige pris og tidshorisont.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Copyright © 2022 Havsland Webdesign